ALGEDI, 2 KG

In Stock

610.00 lei

Produsul este disponibil pentru precomandă (stocul va fi confirmat telefonic).
Distribuie:
Facebook
Email
WhatsApp
Ai nevoie de ajutor în alegerea produsului corect?
Beneficii:

Transport în toată România prin curier rapid

Produsele beneficiază de drept de retur 14 zile

ALGEDI este un erbicid pe bază de tritosulfuron (erbicid sulfonil ureic) şi dicamba. Produsul are o acţiune dublă dată de cele două substanţe active: tritosulfuron cu acţiune sistemică, care completează efectul preluării la nivel foliar, absorbit prin frunze şi/sau rădăcini, apoi transportat prin floem către punctele de creştere; dicamba cu acţiune sistemică şi de contact, preluată de asemenea prin frunze şi rădăcini, translocată basi şi acropetal prin floem, respectiv xilem.

În ceea ce privește tritosulfuronul, primele simptome de reducere a creşterii buruienilor sensibile se pot observa la 3–5 zile de la aplicare: plantele se îngălbenesc şi mor la aproximativ 5 săptămâni, în funcţie de condiţiile climatice, iar competiţia cu plantele cultivate, pentru elemente nutritive, încetează la câteva zile după tratament. Dicamba are un efect rapid, simptomele se manifestă deja la câteva ore după tratament şi constau în răsucirea frunzelor şi pierderea turgescenţei plantelor.

ALGEDI este un erbicid cu aplicare în postemergență la cultura porumbului între 4-6 frunze (BBCH 14–16). Buruienile dicotiledonate trebuie să fie în stadiul timpuriu de dezvoltare, cele anuale 2-4 frunze, iar cele perene max. 10 cm. Aplicarea după fenofazele menţionate, în perioadele de creştere intensă a porumbului, determină apariţia temporară a simptomelor tipice erbicidelor hormonale.

Mod de aplicare

 

CULTURĂ ORGANISM ŢINTĂ DOZĂ
Porumb Buruieni dicotiledonate anuale şi unele perene 0, 3 – 0, 4 kg/ha + 1 l/ha adjuvant DASH HC

 

Shopping Cart